Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1882/dolazi-predstava-za-decu-robin-hud/

Verzija za tampu / To ScreenviewDOLAZI PREDSTAVA ZA DECU - ROBIN HUD!


Dom kulture organizuje pozorišnu predstavu za decu - Robin Hud. Predstava će se održati u sredu 30.01.2019. u sali Malog pozorišta sa početkom u 18.00h.


Ulaz je besplatan, a besplatne ulaznice mogu se preuzeti svakog radnog dana od 8 - 20 časova u Domu kulture, Cara Lazara br. 4.

Legendarnu šumu Šervuda proslavio je samo jedan junak – neustrašivi Robin Hud. Iako je Robin Hud priča o odmetniku, koji živi u šumi jer je utekao od zakona, ovo je u stvari prastara, uvek aktuelna tema o borbi između dobra i zla. Na jednoj strani imamo pohlepnog i zlog princa Džona, a na drugoj junaka koji se odriče svog staleža zarad borbe za istinu i pravdu i života u čistoj i netaknutoj prirodi.

Robin uzima od bogatih i daje siromašnima, bori se za pravdu i jednakost za sve, ali i za očuvanje prirode. Zli princ Džon, osim što pljačka siromašne, želi da poseče sve šume, a Robin je svestan koliko je suživot sa prirodom važan za sve nas. Kroz priču o borbi dobra i zla, provlači se i priča o pravoj ljubavi koja uvek nadvlada sve prepreke. Priča je ispričana tako da je deca i danas razumeju i podsete se na prave vrednosti.

Predstava se preporučuje za decu uzrasta između 3 i 12 godina.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign