Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1901/sretenjski-rukometni-turnirsrbobran-2019/

Verzija za tampu / To ScreenviewSRETENJSKI RUKOMETNI TURNIR “SRBOBRAN 2019”


Rukometni klub “Srbobran” Srbobran ove godine obeležava 65 godina od osnivanja i tim povodom planirali smo više aktivnosti od kojih je jedna i Sretenjski rukometni turnir “Srbobran 2019”.


Seniorska ekipa se takmiči u Trećoj rukometnoj ligi u kojoj na polusezoni zauzimamo visoko 3. mesto. Opredelili smo se da okosnicu tima čine igrači iz naše škole rukometa, te od 21 licenciranog igrača njih 19 je iz Srbobrana.

Naša škola rukometa u ovom momentu broji oko 35 polaznika koji se takmiče u Ligi mlađih kategorija pri Rukometnom savezu Vojvodine.

U subotu, 16.02.2019. godine u sklopu turnira, mlađi pioniri počinju sa svojim mečevima od 9:00 sati i utakmice se igraju do 13:00 sati. Posle toga, od 14:30h na red dolaze seniorske utakmice u kojima će snage odmeriti domaćin turnira RK “Srbobran” iz Srbobrana, RK “Sivac 69” iz Sivca i RK “Vrbas Petrol” iz Vrbasa. Za seniorske ekipe obezbeđene su nagrade u vidu pehara kao i individualna priznanja za najboljeg igrača, strelca i golmana turnira.

- Dođite i pružite podršku našem klubu na putu velikog povratka rukometa na sportsku mapu Srbobrana, Vojvodine i Srbije, kaže se u saopštenju koje smo dobili iz rukometnog kluba.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign