Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

50 KG TURINSKIH KOBASICA ZA NARODNU KUHINJU U SUBOTICI!


Promocija 35. Kobascijade u Turiji održana je u petak u Subotici. Po rečima članova Udruženj Kobasicijada bila je ovo najuspešnija promocija u Subotici do sada, a 18. put Turinci su donirali kobasice Narodnoj kuhinji Crvenog krsta u Subotici.


Promociju su pratili gotovo svi lokalni i mediji koji izveštavaju iz Subotice, pa se u tom smislu zahvaljujemo na podršci koju smo dobili, poručili su kobasičari iz Turije.

– Promocija je prošla odlično, po običaju sve što smo poneli u Suboticu prodali smo, tako da smo se u Turiju vratili bez kobasica. Želim da se zahvalim svima koji su došli na promociju, a pre svega lokalnoj samoupravi grada Subotica koja nam je izašla u susret i omogućila promociju, a mi smo u petak poklonili, kao mali znak pažnje, 50 kilograma naših kobasica za Narodnu kuhinju, rekao je nakon promocije Miroslav Atanacković, predsednik Udruženja Kobasicijada i dodao:

-Takođe, naše udruženje duguje veliku zahvalnost lokalnoj samoupravi naše opštine. Sa opštinom Srbobran imamo odličnu saradnju, oni su nas podržali i kao glavni pokrovitelj značajno nam pomažu da organizujemo 35. Kobasicijadu u Turiji.

Sledećeg petka, 15.02.2019. Kobasicijada organizuje promociju u Novom Sadu, a ovogodišnja 35. Kobasicijada održaće se u Turiji od 22. do 24. februara.

S.N.

Foto: Arpad Gergelj 

Postavio: Administrator dana 2019.02.10

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen