Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1904/50-kg-turinskih-kobasica-za-narodnu-kuhinju-u-subotici/

Verzija za tampu / To Screenview50 KG TURINSKIH KOBASICA ZA NARODNU KUHINJU U SUBOTICI!


Promocija 35. Kobascijade u Turiji održana je u petak u Subotici. Po rečima članova Udruženj Kobasicijada bila je ovo najuspešnija promocija u Subotici do sada, a 18. put Turinci su donirali kobasice Narodnoj kuhinji Crvenog krsta u Subotici.


Promociju su pratili gotovo svi lokalni i mediji koji izveštavaju iz Subotice, pa se u tom smislu zahvaljujemo na podršci koju smo dobili, poručili su kobasičari iz Turije.

– Promocija je prošla odlično, po običaju sve što smo poneli u Suboticu prodali smo, tako da smo se u Turiju vratili bez kobasica. Želim da se zahvalim svima koji su došli na promociju, a pre svega lokalnoj samoupravi grada Subotica koja nam je izašla u susret i omogućila promociju, a mi smo u petak poklonili, kao mali znak pažnje, 50 kilograma naših kobasica za Narodnu kuhinju, rekao je nakon promocije Miroslav Atanacković, predsednik Udruženja Kobasicijada i dodao:

-Takođe, naše udruženje duguje veliku zahvalnost lokalnoj samoupravi naše opštine. Sa opštinom Srbobran imamo odličnu saradnju, oni su nas podržali i kao glavni pokrovitelj značajno nam pomažu da organizujemo 35. Kobasicijadu u Turiji.

Sledećeg petka, 15.02.2019. Kobasicijada organizuje promociju u Novom Sadu, a ovogodišnja 35. Kobasicijada održaće se u Turiji od 22. do 24. februara.

S.N.

Foto: Arpad Gergelj
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign