Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

HVALA NOVOSADJANI!


Ovim rečima su se Turinci obratili nakon promocije 35. turinske Kobasicijade u Novom Sadu, vidno zadovoljni kako je promocija protekla i količinom prodanih kobasica u petak, na Trgu kraj Riblje pijace.


Bili smo u Novom Sadu. U petak je bila naša poslednja promocija pred 35 Kobasicijadu u Turiji. Novosađani su nas dočekali u velikom broju na Ribljoj pijaci, a mi smo prodali sve što smo poneli. Sve vreme ispred naših štandova bili su redovi ljudi koji su strpljivo čekali da kupe turinske kobasice.

- Dvadesetak i više godina svaki put pred održavanje Kobasicijade u Turiji dolazimo u Novi Sad da promovišemo našu manifestaciju. Jako smo zadovoljni kako je ova protekla i ako se po jutru dan poznaje, sledećeg vikenda možemo očekivati da Kobasicijada koju ovaj put organizujemo 35.put bude možda i najuspešnija do sada, rekao je Miroslav Atanacković – Toča, predsednik udruženja Kobasicijada.

Očekujemo vas od 22. do 24. februara u Turiji. Pripremljeno je mnoštvo zanimljivosti, bogat kulturno umetnički program, u petak nastupaju KUD-ovi, u subotu u predvečerje imaćemo koncert Dragice Radosavljević Cakane, u nedelju je dan tamburaša, a na trg u selu, u subotu tačno u podne iznosimo najveću kobasicu na svetu koja je ove godine dugačka 2.035 metara i koja će se prodavati na metar.

Dobrodošli na jubilarnu 35. Kobasicijadu u Turiji, piše na kraju ovog osvrta na sajtu kobasicijada.rs 

Postavio: Administrator dana 2019.02.17

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen