Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1917/hvala-novosadjani/

Verzija za tampu / To ScreenviewHVALA NOVOSADJANI!


Ovim rečima su se Turinci obratili nakon promocije 35. turinske Kobasicijade u Novom Sadu, vidno zadovoljni kako je promocija protekla i količinom prodanih kobasica u petak, na Trgu kraj Riblje pijace.


Bili smo u Novom Sadu. U petak je bila naša poslednja promocija pred 35 Kobasicijadu u Turiji. Novosađani su nas dočekali u velikom broju na Ribljoj pijaci, a mi smo prodali sve što smo poneli. Sve vreme ispred naših štandova bili su redovi ljudi koji su strpljivo čekali da kupe turinske kobasice.

- Dvadesetak i više godina svaki put pred održavanje Kobasicijade u Turiji dolazimo u Novi Sad da promovišemo našu manifestaciju. Jako smo zadovoljni kako je ova protekla i ako se po jutru dan poznaje, sledećeg vikenda možemo očekivati da Kobasicijada koju ovaj put organizujemo 35.put bude možda i najuspešnija do sada, rekao je Miroslav Atanacković – Toča, predsednik udruženja Kobasicijada.

Očekujemo vas od 22. do 24. februara u Turiji. Pripremljeno je mnoštvo zanimljivosti, bogat kulturno umetnički program, u petak nastupaju KUD-ovi, u subotu u predvečerje imaćemo koncert Dragice Radosavljević Cakane, u nedelju je dan tamburaša, a na trg u selu, u subotu tačno u podne iznosimo najveću kobasicu na svetu koja je ove godine dugačka 2.035 metara i koja će se prodavati na metar.

Dobrodošli na jubilarnu 35. Kobasicijadu u Turiji, piše na kraju ovog osvrta na sajtu kobasicijada.rs
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign