Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1920/optina-i-ruka-spasa-podelili-poklone-za-bebe/

Verzija za tampu / To ScreenviewOPŠTINA I RUKA SPASA PODELILI POKLONE ZA BEBE


Opština Srbobran i Udruženje "Ruka spasa" danas su priredili podelu poklona za bebe. Darivali su decu ručno rađenim kapama i rukavicama, kao i kompletom posteljine...


Bila je ovo zajednička akcija, u kojoj je Udruženje "Ruka spasa" realizovala projekat koji je podržan od strane lokalne samouprave. Ukupno podeljeno je dvadeset kompleta majkama i bebaba koje su rođene u poslednjih dva meseca.

- Zadovoljan sam što smo se ovim povodom okupili i što danas možemo da vidimo bebe koje su deo naše zajednice. Posebna mi je čast što imamo ovakve akcije koje su humanitarnog karaktera. Udruženje "Ruka spasa" godinama sprovodi ovakve akcije i mi to podržavamo, rekao je Radivoj Paroški i dodao:

- Ove godine za sve novorođene bebe opština izdvaja 20.000 dinara, a za samohrane roditelje 40.000 dinara, takođe imamo program koji se bavi osnaživanjem porodica, kao i niz drugih projekata koji nas svrstavaju u socijalno odgovorene sredine. Svim bebama i majkama koje su danas dobile poklone želim puno sreće i zdravlja i da nam sva deca rastu zdravo i u miru.

Paroški je posebno pohvalio žene iz Udruženja "Ruka spasa" apostorfirajući njihov višegodišnji humanitarni angažman.

S.Š.

 

 

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign