Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

IZLOŽBA SLIKARA U OKVIRU 35.KOBASICIJADE


Udruženje ART iz Srbobrana godinama unazad likovnim radovima svojih članova Kobasicijadi podari i umetničko likovni karakter. Tako je i ove godine. Sinoć je u prostorijama Mesne zajednice otvorena izložba a od danas svi posetioci Kobasicijade mogu da vide i kupe izložene radove.


Na otvaranju je o slikama koje su postavljene govorio profesor Svetozar Kaćanski Batuka, a poetski trenutak pripao je Goranu Blagojeviću koji je otvaranje izložbe obojio stihovima.

Naši dragi sugrađani, kao i svi ostali posetioci 35.Kobasicijade biće u narednih par dana u prilici da vide, ali i da kupe radove naših članova, Udruženja likovnih stvaralaca " ART" , koje okuplja umetnike opštine Srbobran. Pozivam Vas da posetite našu PRODAJNU  IZLOŽBU SLIKA od 22 - 24.02.2018.  u prostorijama MZ Turija, povodom održavanja 35.Kobasicijade, kazala je predsednica Udruženja ART, Dragica Gruborović i dodala:

- Radovi su pretežno nastali na zajedničkim kolonijama i pružaju Vam mogućnost da steknete uvid u likovno stvaralaštvo našeg kraja.

P.L. 

Postavio: Administrator dana 2019.02.22

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen