Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

PRIKUPLJENO 13.000 DINARA ZA MALU PETRU!


Učenici VII - 1 odeljenja OŠ „Vuk Karadžić“ u Srbobranu organizovali su humanitarnu žurku za Petru Vješticu kojoj je potreban novac za nastavak lečenja nakon operacije tumora na mozgu i tom prilikom sakupili su 13 000 din koji su uplaćeni na dinarski račun.


Nikada nije prerano početi pomagati drugima! Humanost je navika koja se razvija tokom celog života, a započinje sa malim koracima.

Kako učenici navode:

„Svi smo se lepo slagali i bila je prijatna atmosfera. Bitno je da je sve dobro prošlo i da smo nasmejali Petru, njene roditelje, a i mi smo bili svi nasmejani.
Mnogo nam je drago što smo uspeli da obradujemo i nasmejemo mnoga lica. Nadamo se da će se ostali vršnjaci ugledati na nas i uraditi nešto slično ovome. Sve u svemu drago nam je što je sve dobro prošlo, i što smo postigli ono što smo hteli.“


Ova i slične akcije koje se u našoj školi priređuju tokom čitave godine, učenicima pružaju šansu da uvide potrebe u zajednici i širem okruženju i istražuju na koje sve načine sami mogu pozitivno uticati na živote drugih ljudi, poručili su iz OŠ "Vuk Karadžić". 

Postavio: Administrator dana 2019.02.25   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin