Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1931/prikupljeno-13-000-dinara-za-malu-petru/

Verzija za tampu / To ScreenviewPRIKUPLJENO 13.000 DINARA ZA MALU PETRU!


Učenici VII - 1 odeljenja OŠ „Vuk Karadžić“ u Srbobranu organizovali su humanitarnu žurku za Petru Vješticu kojoj je potreban novac za nastavak lečenja nakon operacije tumora na mozgu i tom prilikom sakupili su 13 000 din koji su uplaćeni na dinarski račun.


Nikada nije prerano početi pomagati drugima! Humanost je navika koja se razvija tokom celog života, a započinje sa malim koracima.

Kako učenici navode:

„Svi smo se lepo slagali i bila je prijatna atmosfera. Bitno je da je sve dobro prošlo i da smo nasmejali Petru, njene roditelje, a i mi smo bili svi nasmejani.
Mnogo nam je drago što smo uspeli da obradujemo i nasmejemo mnoga lica. Nadamo se da će se ostali vršnjaci ugledati na nas i uraditi nešto slično ovome. Sve u svemu drago nam je što je sve dobro prošlo, i što smo postigli ono što smo hteli.“


Ova i slične akcije koje se u našoj školi priređuju tokom čitave godine, učenicima pružaju šansu da uvide potrebe u zajednici i širem okruženju i istražuju na koje sve načine sami mogu pozitivno uticati na živote drugih ljudi, poručili su iz OŠ "Vuk Karadžić".
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign