Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

POŽAR UGROZIO DOMOVE I UPLAŠIO NAŠE SUGRADJANE


Danas prepodne gust dim nadvio se nad centrom Srbobrana, a plameni jezici zapretili su da požar zahvati kuće u ulici Dositeja Obradovića. Tri vatrogasna vozila su angažovana kako bi se lokalizovao i ugasio požar koji je planuo iza pijace u Srbobranu.


Rutinskom, ali brzom i efikasnom akcijom pripadnici Vatrogasne jedinice u Srbobranu uspeli su da najpre lokalizuju, a potom i ugase požar koji je po svemu sudeći izazvan nesmotrenošću građana i nesavesnim ponašanjem. Naime, plamen je krenuo iz rita na Velikom bačkom kanalu iza pijace, a požar se vrlo brzo raširio na susednu livadu i zahvatio šiblje i divlje rastinje.

Građani koji žive u neposrednoj blizini su odmah reagovali i obavestili vatrogasce koji su već za nekoliko minuta bili na mestu požara i krenuli u akciju koja je uspešno okončana tako da je požar i pored vetra brzo ugašen i izbegnute su materijalne i druge štete.

Iz Vatrogasne jedinice pozvali su građane da ne pale rit i inače budu oprezni prilikom paljenja vatre na otvorenim površinama, jer postoji velika opasnost od ugrožavanja javne bezbednosti i nanošenja nepotrebne materijalne štete.

S.N,

Foto:R.Š. 

Postavio: Administrator dana 2019.03.03   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin