Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

U NADALJU RADOVI NA VODOVODU - IZBACUJU SE IZ UPOTREBE AZBESTNE CEVI


Radovi na zameni azbestnih cevi u nadaljskom vodovodu vrše se trenutno u dve ulice, u ukupnoj dužini od 2 kilometra. Planirano je da tokom ove godine bude izvršena kompletna rekonstrukcija vodovodne mreže u Nadalju, potvrdio je u izjavi za medije predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški.


Nakon izgradnje fabrike vode, ugradnje novih ventila, ovo je poslednji korak u modernizaciji vodovodne mreže u Nadalju. Radovi na zameni dotrajalih i štetnih azbestnih cevi počeli su pre dvadesetak dana i trenutno se radi u licama Svetog Save i dr Lazara Rakića.

"Modernizovaćemo kompletnu vodovodnu mrežu u opštini"


Izjavio je za medije Radivoj Paroški:
- Ovo je samo početak jer smo za 2019. godinu planirali zamenu kompletnog vodovodnog sistema u Nadalju. Kada se to završi u ovom mestu ćemo imati u potpunosti novi sistem vodosnabdevanja; pre nekoliko godina izgrađena je fabrika vode, uredili smo sve šahtove i promenili ventile, a sada radimo zamenu starih cevi. Za posao u celom Nadalju biće nam potrebno oko 40 miliona dinara, rekao je Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran i dodao:

- U Turiji je zamenjeno 50 odsto vodovodnih cevi i potrebno je zameniti drugu polovinu, ali i izgraditi fabriku vode. U ovogodišnjem budžetu su planirana sredstva za izgradnju ovog postrojenja 

Postavio: Administrator dana 2019.03.05   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen