Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/1941/u-nadalju-radovi-na-vodovodu-izbacuju-se-iz-upotrebe-azbestne-cevi/

Verzija za tampu / To ScreenviewU NADALJU RADOVI NA VODOVODU - IZBACUJU SE IZ UPOTREBE AZBESTNE CEVI


Radovi na zameni azbestnih cevi u nadaljskom vodovodu vrše se trenutno u dve ulice, u ukupnoj dužini od 2 kilometra. Planirano je da tokom ove godine bude izvršena kompletna rekonstrukcija vodovodne mreže u Nadalju, potvrdio je u izjavi za medije predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški.


Nakon izgradnje fabrike vode, ugradnje novih ventila, ovo je poslednji korak u modernizaciji vodovodne mreže u Nadalju. Radovi na zameni dotrajalih i štetnih azbestnih cevi počeli su pre dvadesetak dana i trenutno se radi u licama Svetog Save i dr Lazara Rakića.

"Modernizovaćemo kompletnu vodovodnu mrežu u opštini"


Izjavio je za medije Radivoj Paroški:
- Ovo je samo početak jer smo za 2019. godinu planirali zamenu kompletnog vodovodnog sistema u Nadalju. Kada se to završi u ovom mestu ćemo imati u potpunosti novi sistem vodosnabdevanja; pre nekoliko godina izgrađena je fabrika vode, uredili smo sve šahtove i promenili ventile, a sada radimo zamenu starih cevi. Za posao u celom Nadalju biće nam potrebno oko 40 miliona dinara, rekao je Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran i dodao:

- U Turiji je zamenjeno 50 odsto vodovodnih cevi i potrebno je zameniti drugu polovinu, ali i izgraditi fabriku vode. U ovogodišnjem budžetu su planirana sredstva za izgradnju ovog postrojenja
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign