Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

U SUBOTU OTVOREN TURNIR U KUGLANJU


Prve kugle su bačene oko 11.00h, a kako saznajemo, svi mečevi, do finala igraće se vikendom. Na poziv organizatora odazvalo se dvadesetak ekipa koje će se takmičiti za titulu najboljeg na prvom turniru u kuglanju za amatere.


Sve ekipe koje su se prijavile su iz naše opštine i gotovo svi takmičari do sada nemaju iskustvo u kuglaškom takmičenju. Po rećima organizatora, upravo je postignuto ono što je bila želja, a to je da se okupe amateri, rekreativci, zaljubljenici u kuglanje  i da ovo bude turnir koji će se pre svega pamtiti po druženju.

POPULARIZACIJA KUGLANJA


- Ovaj turnir je i za nas generalna proba, pošto imamo želju da u narednom periodu organizujemo turnire u kuglanju koji će biti prepoznatljivi u našoj okolini. Takođe, naša želja je da kuglana koja je sada renovirana i zadovoljava sve standarde bude maksimalno iskorišćena i da radimo na popularizaciji kuglanja. U tom smislu razmišljamo o saradnji sa školama, da deca u okviru fizičkog obrazovanja nauče da kuglaju, takođe da kuglanu uključimo u ponudu prilikom organizovanja rođendana u našem restoranu, rekao je u izjavi za medije Slobodan Subić, direktor Centra za sport i turizam.

Svi zainteresovani narednih nekoliko vikenda mogu da dođu u kuglanu i prate takmičenje ekipa koje nastupaju na turniru.

S.N.

Foto: B.Š. 

Postavio: Administrator dana 2019.03.16

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin