Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

SKUPŠTINA PRIHVATILA IZVEŠTAJE O RADU ZA PROŠLU GODINU


Pred odbornicima SO Srbobran, između ostalog, našli su se izveštaji o radu za prošlu godinu institucija i ustanova čiji je osnivač opština Srbobran, kao i sve tri Mesne zajednice. Odbornici su ih većinom glasova prihvatili i usvojili.


U četvrtak 28.03. održana je 31. sednica SO Srbobran kojom je predsedavala Milena Alargić. Ukupno na Dnevnom redu bila je 21 tačka, a svi predlozi koji su se našli pred odbornicima su većinom glasova usvojeni i prihvaćeni. Na sednici se nisu pojavili odbornici odborničke grupe Branko Gajin. Od prošle sednice, kako su rekli, nezadovoljni načinom na koji se vodi sednica oni bojkotuju rad lokalnog parlamenta. Za razliku od prošli put kada su sa njima bile i odbornice Svetlana Đorđin i Milana Gajinov, ovaj put Svetlana Đorđin je učestvovala u radu sednice, a Milana Gajinov skupštinsko zasedanje provela je u kafe kuhinji.

Na sednici je, između ostalog  usvojeno: Rešenje o davanju saglasnosti na prečišćen tekst Predškolskog programa Ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje "Radost" i Rešenje o davanju saglasnosti na aneks godišnjeg Plana rada za 2018/2019. godinu Ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje "Radost". Takođe, Izveštaj o radu Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran za 2018. godinu, Izveštaj o radu Centra za socijalni rad opštine Srbobran sa finansijskim izveštajem za 2018. godinu, Izveštaj o radu Centra za fizičku kulturu, rekreaciju i turizam Srbobran sa finansijskim izveštajem za 2018. godinu, Izveštaj o radu Narodne biblioteke Srbobran sa finansijskim izveštajem za 2018. godinu, Izveštaj o radu Ustanove za kulturu Dom kulture Srbobran sa finansijskim izveštajem za 2018. godinu i Izveštaj o radu DOO "Odmaralište Srbobran" sa finansijskim izveštajem za 2018. godinu.

Usvojeni su  izveštaji o radu sa finansijskim izveštajema za 2018. godinu Mesnih zajednica Srbobran, Turija i Nadalj.

Sednica je završena odborničkim pitanjima.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2019.03.27   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin