Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

HOTEL ELAN U RUKAMA NOVOG INVESTITORA


Kako Srbobran.net nezvanično saznaje Hotel Elan dobio je novog vlasnika. Plan je da se u narednih godinu dana potpuno renovira i počne sa radom. Investitor planira ulaganja u visini 2.5 miliona evra i zapošljavanje preko 50 radnika.


Radovi na rekonstrukciji bi trebalo da počnu već sredninom aprila, a prvi gosti trebali bi da budu na dočeku 2020. godine.

Investitor koji za sada želi da ostane anoniman, najavljuje da će hotel Elan biti jedan od reprezentativnih hotela u Vojvodini i da će pripadati jednom od najpoznatijih svatskih lanaca hotela.

U planu je izgradnja spa centra u neposrednoj blizini hotela, kao i otvaranje tržnog centra sa prodavnicama najpoznatijih svetskih brendova.

- Sve što mogu da vam kažem je da su nam planovi veliki i da očekujemo da na dočeku Nove 2020. godine u našem hotelu budu neki od najpoznatijih ljudi iz svetskog biznisa i džet seta. Zbog toga moraćemo dodatno da uložimo priličan novac u rekonstrukciju mnogih objekata u Srbobranu koji nisu u našem vlasništvu, ali smatramo da je jako važno da Srbobran dobije sjaj koji mu pripada s obzirom na istorijski značaj, nasleđe i geografski položaj koji ima i verujemo da je ovo dobra investicija, rekao je investitor.

fakenews 

Postavio: Administrator dana 2019.03.31   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin