Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

HOTEL ELAN U RUKAMA NOVOG INVESTITORA


Kako Srbobran.net nezvanično saznaje Hotel Elan dobio je novog vlasnika. Plan je da se u narednih godinu dana potpuno renovira i počne sa radom. Investitor planira ulaganja u visini 2.5 miliona evra i zapošljavanje preko 50 radnika.


Radovi na rekonstrukciji bi trebalo da počnu već sredninom aprila, a prvi gosti trebali bi da budu na dočeku 2020. godine.

Investitor koji za sada želi da ostane anoniman, najavljuje da će hotel Elan biti jedan od reprezentativnih hotela u Vojvodini i da će pripadati jednom od najpoznatijih svatskih lanaca hotela.

U planu je izgradnja spa centra u neposrednoj blizini hotela, kao i otvaranje tržnog centra sa prodavnicama najpoznatijih svetskih brendova.

- Sve što mogu da vam kažem je da su nam planovi veliki i da očekujemo da na dočeku Nove 2020. godine u našem hotelu budu neki od najpoznatijih ljudi iz svetskog biznisa i džet seta. Zbog toga moraćemo dodatno da uložimo priličan novac u rekonstrukciju mnogih objekata u Srbobranu koji nisu u našem vlasništvu, ali smatramo da je jako važno da Srbobran dobije sjaj koji mu pripada s obzirom na istorijski značaj, nasleđe i geografski položaj koji ima i verujemo da je ovo dobra investicija, rekao je investitor.

fakenews 

Postavio: Administrator dana 2019.04.01   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen