Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

U FINALU MEDISON SINIŠA GAVRILOV I ZABORAVLJENI ASOVI


Finale I Memorijalnog turnira u street football-u MILENKO GENČIĆ u sredu. Biće to sudar divova, ali i veče za pamćenje...


Turnir je ušao u završnicu. Potpuna neizvesnost vladala je pred polufinalne mečeve, jer ovo je bio turnir gde je svako mogao da dobije svakog, gde se igralo do poslednjeg sekunda, gde su svake večeri igrači svojim kreacijama mamili uzdahe i aplauze publike i gde su se dešavala iznenađenja i neočekivani obrti.

Dve polufinalne utakmice, a u finale su ušli oni koji su sinoć bili bolji, stabilniji, brži, efikasniji i imali više sportske sreće:

Medison - Siniša Gavrilov - Agromaus 3:1

Zaboravljeni Asovi - Bački Rogalj 12:2

Sinoć su pre svih na teren na Trgu Republike, 3 na 3, izašla deca - polaznici škole fudbala. Bila je to prava uvertira pred ono što nas je kasnije čekalo. "Klinci" su pokazali da su savladali osnovne tehnike fudbala, da imaju žar koji ih nosi od prvog do poslednjeg sekunda, a ko je pobedio potpuno je nevažno, jer sinoć su pobedu zaslužili mladost i humanost, pre svega. 

Još dve revijalne utakmice su sinoć zagrejale dlanove i srca publike koja je sinoć bila u najvećem broju do sada. Trgom Republike vladao je dobri duh Srbobrana. Bila je to publika kakvu bi poželeli mnogi profesionalni sportisti.

Na teren su istrčale dve ekipe koje su specijalno za ovu priliku formirane. Članovi i korisnici usluga Udruženja za pomoć MNRO BISER, odigrali su svojih 10 minuta, a pojačali su ih svojim učešćem Todor Šimpraga član Opštinskog veća zadužen za sport i omladinu, jedan od "glavnih krivaca" za ovaj sjajan turnir i Rastko Šijačić član ekipe "Apolon" i jedno od otkrovenja ovog turnira.

Poslastica večeri, ako izuzmemo takmičarski deo, svakako je bila utakmica koju su odigrale devojke. Ali da ne bi smo prepričavali, kako je to izgledalo, ispred vas je kompletan snimak utakmice, sa lucidnim komentatorskim opaskama, oficijelnog spikera turnira, već pomenutog Šimprage.

Utakmica je iz tri dela, jer nakon regularnog vremena i nerešenog rezultata pobednik je određen boljim izvođenjem penala.

Utorak je slobodan dan. Finale se igra u sredu, a pored finalnog meča u kome će se za pehar i prvu nagradu boriti MEDISON - SINIŠA GAVRILOV i ZABORAVLJENI ASOVI, planirano je takođe još nekoliko revijalnih utakmica.

Početak je u 20.15h a očekuje se najveća poseta publike do sada.

Uskoro galerija fotografija sa utakmica odigranih u ponedeljak.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2016.07.25

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen