Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2000/aptiv-zapoljava-nove-radnike/

Verzija za tampu / To ScreenviewAPTIV ZAPOŠLJAVA NOVE RADNIKE


Kompanija "Aptiv" ponovo traži radnike u Srbobranu. Tokom aprila, svakog utorka od 10.30 časova, predstavnici kompanije organizovaće "Otvorena vrata" u Srbobranu. Ovom prilikom zainteresovani građani imaju mogućnost da čuju sve informacije o kompaniji i da se prijave za posao.

 


Razgovori će biti organizovani 16. i 23. aprila u prostorijama Nacionalne službe za zapošljavanje, na adresi Trg Republike 4.

"Oni koji nisu u mogućnosti da posete program 'Otvorena vrata' mogu da pošalju svoju biografiju na aptivposao@aptiv.com a sve informacije o zaposlenju mogu se dobiti na telefon 060/889 25 34.

Aptiv je tehnološka kompanija koja integriše bezbedna, ekološka i bolje povezana rešenja za automobilsku industriju. Na globalnom nivou kompanija Aptiv broji 160.000 zaposlenih od čega je 18.600 inženjera, u 109 proizvodnih fabrika i 15 tehničkih centara u 44 zemlje širom sveta.

Kompanija „Aptiv Mobility Services“ d.o.o. u Novom Sadu proizvodi električne instalacije za putnička vozila različitih proizvođača automobila širom Evrope. Fabrika se nalazi u Novom Sadu, u radnoj zoni Sever II, Privrednikova 20.

Kompanija ima potrebu za zapošljavanjem operatera odnosno radnika u proizvodnji. Kandidati ne moraju biti na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje da bi došli na razgovor za posao.

Aptiv ulaže u svoje zaposlene, omogućavajući im stalno usavršavanje tehničkih veština. Aptiv nudi konkurentne radne uslove i dinamičnu radnu atmosferu.

„Svaki naš zaposleni prolazi višednevni trening u našem Trening centru. Trening sadrži zadatke i informacije sa kojima će se novi zaposleni susretati tokom rada. Takođe, kompanija je za sve svoje zaposlene organizovala prevoz od mesta prebivališta do mesta rada i nazad. Tu je i moderno opremljena kantina sa pekarskim i toplim obrocima po veoma niskim cenama. Naši zaposleni imaju priliku da rade u tehnološki razvijenom i opremljenom prostoru sa najnovijom opremom“, poručuju iz kompanije Aptiv.

Kompanija brine o zdravlju zaposlenih

Aptiv nudi petodnevnu radnu nedelju i rad u tri smene. Ukoliko postoji potreba klijenata za radnim subotama, kompanija vrednuje svaki prekovremeni sat zaposlenih koji se evidentiraju i isplaćuju na mesečnom nivou.

„Mi smo kompanija koja brine i o deci naših zaposlenih omogućavajući im da Novu godinu provedu igrajući se sa našim paketićima. Vodimo računa i o našim damama pa ih obradujemo poklon vaučerom za 8. mart. Brinemo o zdravlju zaposlenih i organizujemo besplatne preglede zaposlenih. Imamo i ambulantu koja omogućava da naši zaposleni imaju izabranog lekara u krugu fabrike. Tako mogu da izbegnu gužvu, zakazivanje i čekanje u redovnim domovima zdravlja“, kažu u kompaniji.

Aptiv program preporuke omogućava zaposlenima koji preporuče kandidata, koji ostanu u kompaniji najmanje 3 meseca, da budu finansijski nagrađeni po svakom preporučenom kandidatu. Neki od zaposlenih dobili su preko 20.000 dinara u jednom mesecu samo na osnovu ovog programa.

„Otvoreni smo za zapošljavanje osoba sa invaliditetom. Njima omogućavamo dodatne dane godišnjeg odmora, a naši zaposleni dva puta u toku godine imaju mogućnost da se takmiče na sportskim igrama finansiranim od strane kompanije. Aptiv Novi Sad ima potpisan veliki broj ugovora koji omogućavaju popuste na kupovinu robe i usluga široke potrošnje“, kažu u kompaniji.

Razgovor za posao tokom aprila u Srbobranu

Tokom aprila, svakog utorka, od 10.30h , predstavnici kompanije organizovaće „Otvorena vrata“ kompanije u Srbobranu, i tom prilikom imaćete mogućnost da čujete sve informacije o kompaniji i da se prijavite za posao. Razgovori će biti organizovani 16.04. i 23.04. u prostorijama Nacionalne službe za zapošljavanje, na adresi Trg Republike 4.

Oni koji nisu u mogućnosti da posete program „Otvorena vrata“ mogu da pošalju svoju biografiju na aptivposao@aptiv.com a sve informacije o zaposlenju možete dobiti na telefon 060/ 889 25 34.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign