Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekologija

UREDJENI PRILAZI "PREKOM PUTU"


Na inicijativu Saveta Mesne zajednice, a uz podršku lokalne samouprave, uređen je prilaz koji spaja Bečejski put sa ,,Prekim putem” i prilaz koji spaja subotički put sa ,,Prekim putem”.


Uklonjene su grane i rastinje koje je ugrožavalo bezbednost saobraćaja, pokupljen je otpad, nasut teren struganim asfaltom što će u velikoj meri olakšati našim poljoprivrednicima prilaz njihovim njivama. Takođe je proširen put pa je sada omogućeno mimoilaženje poljoprivrednih mašina i vozila. Predsednik Saveta Mesne zajednice Srbobran, Ninoslav Jokanović zahvalio se svim građanima koji su se u prethodnih nedelju dana učestvaovali u akciji.


- Želeo bih pre svega da istaknem nesebično zalaganje članova Saveta Mesne zajednice i zaposlenih u MZ Srbobran koji su pružili podršku i učestvovali u uređenju, aktivista Srpske napredne stranke koji su se odazvali u velikom broju i pomogli da ovaj put izgleda ovako i da ima svoju pravu namenu. Takođe bih istakao i JKP ,,Graditelj” koje nam je pomoglo u ljudstvu i mašinama kao i firmu ,,IV-KOP” koja je nasipala teren, istakao je Jokanović i dodao da je u prethodnom periodu dolazilo do saobraćajnih nezgoda na mestu gde se spajaju ,,Preki put” i Subotički put i da je upravo iz tog razloga taj prilaz dodatno proširen i ojačan.


Od predsednika MZ Srbobran saznali smo, stoji u saopštenju za javnost, da se u narednom periodu očekuje još akcija uređenja našeg mesta, što je jedna od uloga Saveta Mesne zajednice. Ovim putem se takođe apeluju građani da ne odlažu otpad na mesta gde to nije predviđeno, jer time narušavaju životnu sredinu i izgled lokalne zajednice koja pripada svim nama.

  

Postavio: Administrator dana 2019.04.10   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin