Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

ZLATO ZA DORINU!


Recitatorka Dorina Bakoš, učenica IV. razreda OŠ „J.J. Zmaj“ osvojila je zlatnu diplomu na pokrajiskoj smotri recitatora!


Učenici naše opštine već dugi niz godina učestvuju na smotri recitatora „Pesniče naroda mog“, koje organizuje Savez amatera Vojvodine.

Narodne biblioteka svake godine organizuje opštinsku smotru, sa koje se deca mogu plasirati na zonsku smotru u Bač. Poslednjih nekoliko godina naša opština ima predstavnika i na pokrajinskoj smotri.

Tako je bilo i ove godine. 12. aprila 2019. godine, Dorina Bakoš, učenica IV. razreda OŠ „J.J. Zmaj“ sa svojom učiteljicom Klarom Hodonicki, hrabro je izašla na crtu sa najboljima iz cele pokrajine.

Na njenu i našu radost osvojila je Zlatnu diplomu zajedno sa još 17-oro svih vršnjaka. Na republičku smotru nažalost idu samo devetoro učenika, a Dorina nije među njima, kažu odlučile su nijanse.

DORINA SA UČITELJICOM KLAROM


Čestitamo Dorini i njenoj učiteljici. Želimo im da se još dugo bave kazivanjem poezije, jer ona oplemenjuje dušu i recitatora i slušalaca, kaže se u saopšenju za javnost koje smo dobili iz Narodne biblioteke.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2019.04.15

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen