Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

PREKI PUT POTPUNO U FUNKCIJI!


Ukupno 25 kamiona, odnosno 310 kubika struganog asfalta je bilo potrebno kako bi se potpuno stavio u funkciju Preki put koji povezuje dve važne saobraćajnice kroz srbobranski atar. Ovim poslom, uređenjem pristupa, tj otresišta, asfaltni put kroz atar u dužini 4.5 km  i to od bečejskog do feketićkog puta značajno će olakšati prolećne radove našim poljoprivrednicima i pristup njivama.


Da bi se uverili kako to sada izgleda i koji su benefiti ovog posla predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški i predsednik Saveta MZ Srbobran Ninoslav Jokanović sa svojim najbližim saradnicima održali su konferenciju za medije na početku Prekog puta iz pravca bečejskog puta.

Potom su novinari obišli i otresište na feketićkom putu koje je ovim radovima značajno prošireno i više ne predstavlja neuralgičnu tačku ove putne deonice. Zbog konfiguracije terena i načina na koji je ovo otresište bilo uređeno dešavalo se da dođe do prevrtanja poljoprivrednih mašina prilikom izlaska sa Prekog na tkz feketićki put.

Izjave Proškog i Jokanovića donosimo u video zapisu, a bitno je da se istakne da je cena ovih radova nesrazmerna njihovom značaju, složili su se naši sagovornici, naime kompletan materijal koji je korišćen koštao je 70.000 dinara.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2019.04.16   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen