Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

PREKI PUT POTPUNO U FUNKCIJI!


Ukupno 25 kamiona, odnosno 310 kubika struganog asfalta je bilo potrebno kako bi se potpuno stavio u funkciju Preki put koji povezuje dve važne saobraćajnice kroz srbobranski atar. Ovim poslom, uređenjem pristupa, tj otresišta, asfaltni put kroz atar u dužini 4.5 km  i to od bečejskog do feketićkog puta značajno će olakšati prolećne radove našim poljoprivrednicima i pristup njivama.


Da bi se uverili kako to sada izgleda i koji su benefiti ovog posla predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški i predsednik Saveta MZ Srbobran Ninoslav Jokanović sa svojim najbližim saradnicima održali su konferenciju za medije na početku Prekog puta iz pravca bečejskog puta.

Potom su novinari obišli i otresište na feketićkom putu koje je ovim radovima značajno prošireno i više ne predstavlja neuralgičnu tačku ove putne deonice. Zbog konfiguracije terena i načina na koji je ovo otresište bilo uređeno dešavalo se da dođe do prevrtanja poljoprivrednih mašina prilikom izlaska sa Prekog na tkz feketićki put.

Izjave Proškog i Jokanovića donosimo u video zapisu, a bitno je da se istakne da je cena ovih radova nesrazmerna njihovom značaju, složili su se naši sagovornici, naime kompletan materijal koji je korišćen koštao je 70.000 dinara.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2019.04.16   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Srbobran.net
Instagram
Royal
Termoglas
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen