Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

MEDALJE ZA MASTER DANCE


Plesačice plesnog studija Master dance - Srbobran uspešno su se predstavile na takmičenju u Zrenjaninu prošlog vikenda. U Srbobran su se vratile okićene medaljama...


Proteklog vikenda su u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu održana dva velika plesna takmičenja.


U subotu 13.aprila je održan kvalifikacioni turnir za državno prvenstvo u organizaciji Plesnog Saveza Srbije i tehničkoj organizaciji plesnih klubova "Free dance" Zrenjanin i "Master dance" Novi Sad. Na turniru je učestvovalo preko 500 takmičara iz sportskog i savremenog plesa.
"Master dance" je nastupio sa 60 plesača, 17 koreografija  i sve su nagrađene odličjima.


Juniorke


Predstavnice Master dance Srbobran su učestvovale u kategoriji jazz balet grupa juniori, B rang i osvojile zlatnu medalju. Plesnu postavu su činile: Milana Matić, Selena Ćelbabin, Galina Jovčić, Anja Resanović, Teodora Brkić, Ivana Šijačić, Jelena Bojanić i Elena Matarugin.

Nedelja 14.april je bio dan za međunarodni plesni festival "Dance fusion" na kojem je učešće uzelo preko 1300 takmičara, u organizaciji "Free dance" Zrenjanin.
 
Plesni klub "Master dance" je i ovog puta podržao svoje plesne prijatelje. Na festivalu je učestvovalo oko 80 najmlađih članova našeg kluba.
Grupa najmlađih plesača iz Srbobrana je pokazala zavidan nivo plesne tehnike, nastupila sa dve koreografije i obe su osvojile 1.mesto i zlatnu medalju.

Pahuljice


Plesački tim, uzrasta od 5-9 godina činile su: Sara Marijanski, Ana Dinjaški, Anđela Ivanić, Jelena Dudvarski, Hana Maglajčević, Petra Gavanski, Lea Popović, Anastasija Šimpraga i Ana Korceba.


Ana Korceba je prvi put nastupila u solo kategoriji osvojivši 3.mesto i bronzanu medalju.

- Nakon održana dva dana takmičenja, usledile su samo reči pohvale za napredak plesača celog kluba, a posebno dece iz Srbobrana. Ove godine su roditelji uložili dodatni napor, kako vremenski, tako i finansijski kako bi naša deca postigla što bolje rezultate. Pred njima su tek velika takmičenja i nagrade, a ovo je samo potvrda da smo na odličnom putu i da se u malim mestima nalaze veliki  plesni talenti, izjavila je nakon takmičenja Dubravka Demić Jovanović.

Trenerski tim kluba čine Dubravka Demić-Jovanović i mladi trener Tilla Toth, dok su kostimografska rešenja poverena dugogodišnjem  saradniku Saši Krga.

S.N.

 



 

Postavio: Administrator dana 2019.04.18

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA



Pretraga
Partneri
Oglasi
Srbobran.net
Instagram
Royal
Termoglas
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen