Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

OPŠTINSKI ODBOR SNS EMITOVAO SAOPŠTENJE ZA JAVNOST


Saopštenje za javnost koje smo dobili objavljujemo u celosti:


Opštinski odbor Srpske napredne stranke Srbobran najoštrije osuđuje ponovne napade na predsednika Srbije Alekandra Vučića prema kome takozvana opozicija više ne bira sredstva kojim će ga naterati da popusti i napravi ustupke koji su u suprotnosti sa nacionalni interesima i interesima srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.  Više je nego očigledno da protesti nisu doneli željeni efekat koji su očekivali. Da im ništa nije sveto pokazuje naslovna strana nedeljnika "Nin" koji je bez ikakvih dokaza, uvredama i klevetama, započeo prljavu kampanju usmerenu protiv Andreja, rođenog brata predsednika Republike Aleksandra Vučića. Navodna umešanost Andreja Vučića u kriminalne radnje, izmišljanjem i podmetanjem lažnih informacija od takozvanih "insajdera" bivših dilera droge i kriminalaca podržanih od tajkuna Đilasa i njegovih satrapa a sve pod pokroviteljstvom NATO  sponzora novi je pokušaj da se uruši ugled predsednika Srbije i njegove porodice. To je svojevrsni psihološki rat protiv Predsednika Srbije kako bi ga naterali da popusti pod pritiscima udarajući u najsvetije kod Srba, u porodicu.
Sramno novinarstvo sa ovakvim plaćenim tekstovima čist je dokaz da se više ne biraju sredstva kako bi se nasilno preotela vlast i započne pljačka Srbije.
Apelujemo na građane da ne nasedaju na ovakve ucenjivačke pokušaje koje plasiraju oni koji žele samo loše našoj državi, koji vlast vide kao plen kojeg se treba što pre i po bilo koju cenu dočepati ne vodeći računa o nacionalnim interesima i interesima  Srba na Kosovu i Metohiji.
Takođe apelujemo i na sve medije i novinarska udruženja da se ograde od ovakvog "novinarstva" i  "novinara" koji ne poznaju novinarski kodeks.

OPŠTINSKI ODBOR SNS
SRBOBRAN 

Postavio: Administrator dana 2019.04.24   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin