Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

POČINJE UPIS U PU RADOST


Predškolska ustanova "Radost" raspisala je konkurs za upis dece u ustanovu, koji traje od 06. do 24. maja, svakoga radnog dana od 12.00 do 13.00 časova, saopšteno je iz ove ustanove.


Upis dece u celodnevni boravak (obdanište) u ustanovi vrši se u skladu sa podzakonskim aktom kojim se propisuju bliži uslovi za utvrđivanje prioriteta za upis dece u predškolsku ustanovu, po kriterijumima koji treba da obezbede prvenstvo upisa deci iz osetljivih grupa, deci zaposlenih roditelja i redovnih studenata, deci koja imaju status trećeg i svakog narednog deteta u primarnoj porodici, deci čija su braća i sestre upisane u ustanovu i ostaloj deci.

Deca se u celodnevni boravak (obdanište) upisuju u objekat "Snežana" u Srbobranu, ulica Jovana Popovića br. 9, i to u tri grupe na srpskom jeziku: jaslenu (uzrast dece od 2 do 3 godine), mešovitu (uzrast dece od 3 do 5,5 godina), i grupu pripremnog predškolskog programa (uzrast dece do 5,5 godina do polaska u školu).

Takođe, u celodnevni boravak (obdanište) deca se upisuju i u objekat "Bambi" u Srbobranu, ulica Laze Kostića br. 26, i to u četiri grupe: tri na srpskom i jedna na mađarskom jeziku, uzrasta dece od 3 godine do polaska u školu.

Rezultati konkursa biće poznati najkasnije do 10. juna, a ugovori za celodnevni boravak biće potpisani najkasnije do 31. avgusta. 

Postavio: Administrator dana 2019.04.28

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin