Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

ZABORAVLJENI ASOVI ŠAMPIONI!


Prelepo je bilo sinoć na Trgu republike, a najviše razloga za slavlje imali su Zaboravljeni Asovi. Oni su u finalu bili bolji od ekipe Medison - Siniša Gavrilov.


Nakon devet igračkih dana, sinoć je završen I Memorijalni street footbal turnir Milenko Genčić. Na Trgu Republike bilo je preko 500 ljudi koji su došli da vide ko će biti bolji u finalu i kome će pripasti veliki pehar turnira.

U finalnoj utakmici postignuto je osam golova, a rezultatom 6:2 u susretu dve najbolje ekipe turnira, pobeda je pripala ekipi ZABORAVLJENI ASOVI. Vicešampioni turnira su MEDISON - SINIŠA GAVRILOV.

Pobednici turnira

Turnir je počeo u 8.15 uveče. ređale su se, jedna za drugom, revijalne utakmice, a na teren su izašli, policajci, doktori, političari, vatrogasci, lovci, mediji...

Ekipa medija

Još jednu, "revanš" utakmicu, odigrali su ženski timovi NIJANSA I GLADIJATORKE. U utakmici za treće mesto megdan su podelili Nadaljčani i Turinci. U susretu AGROMAUS - BAČKI ROGALJ sinoć je prednost bila na strani Nadaljčana. Agromaus je odneo treće mesto na turniru rezultatom 4:3.

Srđan Golub

Najbolji igrač turnira je mladi Srdjan Golub iz Nadalja, a strelac turnira je Ivan  Filipovic. Ukupno 18 puta je zatresao protivničku mrežu.

Podatak koji, pored toga da je Srbobran živeo devet dana u znaku street fotball-a,  svakako zaslužuje pažnju je činjenica da će zahvaljujući ovom turniru Udruženje za pomoć MNRO BISER dobiti za potrebe dnevnog boravka oko 190.000 dinara. U toku finalne utakmice saznali smo se da su se obe ekipe koje su igrale utakmicu odrekle novčane nagrade u korist "Biser-a", da su sudije Atila Šipoš i Stefan Mudrinski, svoje dnevnice takođe opredeli za BISER, da je restoran GURMAN darovao za potrebe dnevnog boravka u Biseru lcd tv sa ekranom 32 inča, a tokom utakmice sponzori su sa po četiri hiljade dinara sponzorisali svaki postignuti gol.

Nakon proglašenja pobednika i dodele priznanja najboljima, a pored pehara najbolji na turniru dobili su od predsednika opštine Srbobran, Neška Čestića, vaučer za desetodnevno letovanje u odmaralištu Srbobran u Sutomoru, do duboko u noć trajao je dj party, tako da je slavlje potrajalo.

Srbobran.net bio je medijski sponzor ovog turnira. Nakon prvog razgovora sa organizatorima, prepoznali smo energiju i verovali da će turnir biti jedan od onih događaja koji obeležava ovu godinu. Zato smo pružili maksimalnu medijsku podršku ovom događaju. Sinoć smo sve naše posetioce direktno iz minuta u minut, putem našeg twitter naloga i na facebook-u izveštavali šta se dešava na trgu Republike. Ulogu fotoreportera prepustili smo Deji Krstiću, mladom i talentovanom fotografu, koji je takođe pratio turnir gotovo sve vreme trajanja, čije fotografije nastale tokom finalne večeri turnira možete videti ovde.

Na kraju sve pohvale organizatoru turnira. Mladi član opštinskog veća, zadužen za sport i omladinu, Todor Šimpraga, "alfa i omega" ovog turnira sa svojim saradnicima potpuno je opravdao poverenje. Napravili su dobar kredit za dogodine. Vidimo se...

S.Š.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2016.07.28

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 68
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen