Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

BRZO, KVALITETNO, POVOLJNO!


Ovo bi mogao da bude najbolji komentar nakon što smo oprali auto u prvoj robotizovanoj autoperionici u Srbobranu. Posle dvadeset godina uspešnog rada perionice, vlasnik, Marko Josić, reprezentativac Srbije u šaranskom ribolovu, modernizovao je dosadašnji rad, tako da sada vaš automobil može da bude mnogo brže kvaltetno opran.


Ovih dana otvorena je autoperionica koja će ne sumnjamo zadovoljiti najveći broj vozača automobila. Potrebno je samo nekoliko minuta da bi vaš auto od trenutka kada u automat ubacite novac, bio kvalitetno i brzo opran. Proces pranja automobila je potpuno digitalizovan, tako da sve što treba da uradite je da postavite automobil na poziciju za pranje, a sve ostalo se odvija pod dirigentskom palicom najnovije tehnologije, a to podrazumeva šamponiranje,pranje, voskiranje i sušenje vašeg četvorotočkaša.

Cena pranja je više nego atraktivna. Za pranje, šamponiranje, voskiranje i sušenje cena je 300 dinara, 100 dinara više treba da ubacite u automat ukoliko želite i podno pranje. Takođe, u okviru perionice imate mogućnost i da uredite unutrašnjost vozila. Korišćenje usisivača je po ceni od 100 dinara.

Perionica radi 24 sata dnevno, tako da kada god vam odgovara možete da iskoristite slobodno vreme i brzo, kvalitetno i povoljno "umijete" vaš automobil.

R.Š.

  

Postavio: Administrator dana 2019.05.14   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin