Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2064/srbobranke-igraju-za-bronzu-na-prvenstvu-srbije/

Verzija za tampu / To ScreenviewSRBOBRANKE IGRAJU ZA BRONZU NA PRVENSTVU SRBIJE!


U nedelju u 17.00h ŽKK Srbobran igraće za treće mesto na Prvenstvu Srbije protiv Novosadska ŽKA. Naše košarkašice izgubile su u polufinalu od ŽKK Radivoj Korać iz Beograda, a konačni rezultat utakmice bio je: ŽKK Srbobran - ŽKK Korać 52:76


Teška utakmica protiv trenutno bolje ekipe bio bi rezime utakmice koja je odigrana pred punim tribinama u hali sportova u Srbobranu, a koju su naše košarkašice izgubile.

Od samog starta Beograđanke su držale sve konce u svojim rukama. Iako borbene, motivisane i raspoložene Srbobranke nisu uspele da pariraju, pre svega u igri pod košem gde je dominacija Beograđanki bila očigledna. Takođe, nedostajalo je i sportske sreće, jer lopta često nije htela u mrežu, a gošće iz Beograda su bile efikasne i iz naizgled nemogućih pozicija.

Ljubitelji košarke i navijači ŽKK Srbobran, nemaju razloga za nezadovoljstvo, publika je videla da su naše košarkašice dale sve od sebe, a ovaj put pobedio je trenutno spremniji tim.

Na terenu se pojavila sa gipsom na nozi, juče povređena košarkašica Srbobrana, Jelena Ćurčić, koja je sa klupe bodrila svoje suigračice, ali njen izostanak bio je više nego vidljiv na terenu.

ŽKK Korać igra sutra u finalnoj utakmici protiv Crvene Zvezde, koji je bio bolji tim u drugoj polufinalnoj utakmici protiv Novosadska ŽKA. Ova utakmica završena je rezultatom 70:63. Celim tokom utakmice vodila se neizvesna borba pod koševima dve izjednačene ekipe, ali ipak u poslednjem minutu Beograđanke su uspele da naprave razliku i obezbede pobedu  Finalna utakmica u kojoj ćemo gledati dve prestoničke ekipe počinje u nedelju u 19.30h na parketu hale sportova u Srbobranu.

S.Š.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign