Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

ZAVRŠENO ŽENSKO JUNIORSKO PRVENSTVO SRBIJE U KOŠARCI - PEHAR OTIŠAO U BEOGRAD!


Najbolji tim sezone je ŽKK Korać iz Beograda! Devojke ovog tima bile su bolje protiv juniorki Crvene zvezde u finalnoj utakmici i osvojile pehar prvenstva. Srbobranske su ostvarile veliki uspeh osvajanjem četvrtog mesta, a ŽKK Srbobran dobio sve pohvale kao organizator turnira.


ŽKK Korać - Crvena Zvezda 60:53 (11:10, 12:12, 14:19, 23:12)

U beogradskom finalu koje je sinoć odigrano u Srbobranu bolje su bile "Žućkove naslednice", a u utakmici koja je predhodila, slavile su košarkašice Novosadske ŽKA protiv domaćih košarkašica ŽKK Srbobran. Utakmica je završena rezultatom 73:59.

Radivoj Korać je tako, posle zlata u kadetskoj, prvak Srbije i u juniorskoj konkurenciji. Crvena zvezda je sezonu u mlađim kategorijama završila sa tri medalje. Pionirke su se okitile zlatom, a kadetkinje i juniorke srebrom.

Osvajanjem četvrtog mesta naše košarkašice su dokazale visok kvalitet ženske košarke koja se igra u Srbobranu i bez sumnje zaslužuju sve pohvale.

Isto važi i za organizaciju turnira, a pohvale i zahvalnost na gostoprimstvu, ŽKK Srbobran su uputili osim učesnika turnira i zvaničnici Košarkaškog saveza, koji su, svi sa kojima smo razgovarali, imali samo reči pohvale za domaćine, posebno istaknuvši značaj za uspešnu organizaciju turnira, dobru saradnju kluba i lokalne samouprave.

Tri dana ljubitelji košarke su mogli da uživaju u igri između dva koša i vide na jednom mestu budućnost ženske srpske košarke.

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2019.05.20

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


AKI RAHIMOVSKI 05.06.1955. - 22.01.2022.

Pretraga
Partneri
Oglasi
Srbobran.net
Instagram
Royal
Termoglas
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen