Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

NIKOLA NIŽE DRŽAVNE NAGRADE!


Nikola Stanojević o kome smo pisali pre nekoliko dana kao pobedniku na državnom takmičenju iz hemije, ovih dana osvojio je još jedno prvo mesto, ovaj put na državnom takmičenju iz srpskog jezika.


Na 27. Republičkom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture koje je održano u subotu 25.maja 2019. u Tršiću, Nikola Stanojević, učenik 8. razreda OŠ "Vuk Karadžić" je osvojio prvo mesto. 

Na testu je pokazao izuzetno znanje i osvojio maksimalnih dvadeset bodova. Preko 150 učenika osmog razreda je učestvovalo, a samo je četvoro učenika osvojilo prvo mesto, medju njima i naš Nikola. Nikolu je za takmičenje pripremala nastavnica srpskog jezika Dragana Čokić. Kako navode nastavnica i Nikola, njihovoj sreći, zadovoljstvu i ponosu nema kraja! Bilo je pomalo naporno, ali su se sjajno družili .Tokom celog dana Nikolini roditelji i nastavnici su iščekivali radosnu vest. Nastavnica Dragana Čokić na kraju je dodala :

"Nikola je sjajan, vredan, pametan, kulturan i vaspitan mladić i verujem da će u životu postići sve ono što poželi. Svima nam je već poznato kakav je, ali baš zato, kada je takvo dete u pitanju, reči hvale ne treba štedeti! "

Srbobran i Osnovna škola "Vuk Karadžić", mogu sa ponosom da kažu da je Nikola dečak koji raste, tu među nama i da je zadovoljstvo imati nekog takvog u svom okruženju. Pred Nikolom je svetla budućnost, a naš zadatak je da ga snažno podržimo i da mu pružimo vetar u leđa.

Bravo Nikola! 

Postavio: Srbobran.net dana 2019.05.27   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
NOVI DOM
Auto servis Simek
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen