Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2084/brakolomije-u-srbobranu/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewBRAKOLOMIJE U SRBOBRANU


Da li ste se ikada pitali, šta vam je to trebalo u ┼żivotu? I kakvu to magi─Źnu mo─ç ima re─Ź “da” koju izgovaramo pred svedocima, da nam se o─Źi otvore tek pošto smo je izgovorili? Ovo je samo jedno od pitanja iz pozorišne predstave koja sti┼że u Srbobran 08.juna.


Predstava BRAKOLOMIJE, da─çe vam odgovor na ova, i na još mnoga druga pitanja koja sebi postavljamo od kad je sveta i veka, od kad je muškaraca i ┼żena.

Na duhovit, satiri─Źan, ┼żivahan i pozorišno uzbudljiv na─Źin, predstava obradjuje sve najtipi─Źnije probleme u bra─Źnim odnosima. Kroz prizmu pomalo pomerenog šou programa pratimo bra─Źne parove, njihove nesuglasice, nepomirljive razlike i duhovite na─Źine kojima se bore svako za svoju stranu.

Uz scenografiju i kostime pune ┼żivih kolorita, vedru i pulsiraju─çu muziku, i hitru i nadahnutu igru proslavljenih glumaca našeg nacionalnog teatra, mo─çi ─çete da u┼żivate u celom spektru najduhovitijih problema u muško ┼żenskim odnosima, a da na kraju i sami procenite koji par zaslu┼żuje epitet “najgoreg bra─Źnog para” i time zaslu┼żuje da osvoji glavnu nagradu emisije BRAKOLOMIJE – besplatnu nagradnu brakorazvodnu parnicu.

Ovo je predstava za široku publiku, za mlade koji su na po─Źetku braka, ili razmišljaju o tom velikom koraku, kao i za one koji kra─çi ili du┼żi niz godina u┼żivaju u svim “blagodetima” bra─Źnog ┼żivota.

Pozorišna predstava „Brakolomije“
Igraju: An─Ĺela Jovanovi─ç, Aleksandar Sre─çkovi─ç Kubura, Nenad Stojmenovi─ç i Bojana Stefanovi─ç

Predstava ─çe se odigrati u subotu, 8. juna 2019.godine sa po─Źetkom u 20 ─Źasova u sali Malog pozorišta.
Cena karte iznosi 400 dinara.
Karte se mogu kupiti u Domu kulture, Cara Lazara 6, broj telefona: 731/919
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign