Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

VOLONTERSKI SE UREDJUJE IGRALIŠTE IZA HALE SPORTOVA


Na inicijativu Mesne zajednice Srbobran, u saradnji sa opštinom i Centrom za sport i turizam organizovana je radna akcija uređenja igrališta i tribina iza hale sportova u Srbobranu.


U akciji su učestvovali, pre svih aktivisti Srpske napredne stranke, a očišćeni su tereni od smeća, ofarbani su koševi i konstrukcija tribina.

-  Ovo je akcija koju je inicirao Savet Mesne zajednice Srbobran i sa zadovoljstvom smo se odazvali. Mislimo da je važno da na ovaj način pokažemo našu privrženost i brigu prema životnoj sredini koja je naša i koju treba da čuvamo i održavamo. Dosta smo uradili u subotu, ali nismo sve što smo planirali tako da nastavljamo dalje. Ostalo nam je još da postavimo daske na tribine, da ih ofarbamo i zaokružimo ovu priču. Mislim da je ovo po prvi put nakon 20 godina da ćemo urediti tribine na ovom otvorenom košarkaškom terenu, rekao je za naš portal, Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran i poverenik SNS u Srbobranu i dodao:

- Smatram da je za jednu zajednicu jako važan segment,koji doprinosi društvenom životu, upravo ovakav vid angažovanja i aktivizma koji doprinosi kvalitetu života svih naših građana. 

Postavio: Srbobran.net dana 2019.05.28   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin