Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

ODRŽAN GODIŠNJI KONCERT


Sinoć je u holu OŠ „Vuk Karadžić“ održan tradicionalni završni koncert školskog hora. Pred roditeljima i nastavnicima horisti su se predstavili sa deset pesama, vođeni dirigentkinjom Aleksandrom Šuntić, nastavnicom muzičke kulture.


Holom su odzvanjali zvuci pesama iz mladosti njihovih roditelja, predstavljeni u novim i neobičnim aranžmanima. Jasmina i Jelena, Marija, Anja, Nemanja, Jeca, Iskra i Mihajlo, Tatjana, Ana i Bilja, dve Teodore, Tijana i Sneža predstavili su se kao solisti u svakoj pesmi, praćeni svojim drugarima. Čule su se ruska tradicionalna i španska pesma, pesme rok i pop izvođača sa prostora regiona, Elvisa Prislija i Bitlsa.Zaista, jedno lepo, kišovito veče provedeno u Vuku.


Gosti su bili Hor Osnovne muzičke škole Vrbas, odeljenje iz Srbobrana,koji su i otvorili koncert, kao i profesori muzike, Miloš Milivojević, gitarista, Živan Popović, tarabuka i Sanja Stevanov, klavir.


Na kraju koncerta, učenici odeljenjaVIII3 otpevali su pesmu iznenađenja za svoju razrednu i nastavnicu muzičke kulture Jadranku Miković Džaferović koja vodi školski hor godinama unazad, a koja je trenutno na odsustvu.


Direktorica škole Julkica Popović zahvalila se na kraju svim prisutnima i pohvalila članove hora i nastavnicu Aleksandru za izvedbu.Hor OŠ „Vuk Karadžić“ još jednom je opravdao epitet najboljeg školskog hora naše opštine.

S.N.

Foto:L.P.
 

Postavio: Srbobran.net dana 2019.05.29   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
NOVI DOM
Auto servis Simek
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen