Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

DECA IZ NADALJA SAKUPILI 50.000 DINARA ZA STEVANA!


Na inicijativu Učeničkog parlamenta, učenici OŠ "Žarko Zrenjanin Uča" u Nadalju su organizovali humanitarni vašar sa ciljem sakupljanja, što je moguće više, sredstava za pomoć drugaru Stevanu kojem smo sada svi mi jako potrebni.


Učenici ove škole su se ujedinili i svaki dinar prikupljen od prodaje slatkiša, cveća i drugih zanimljivosti stavili u kutiju i poslali našem malom sugrađaninu Stevanu koji je oboleo od teške bolesti i trenutno je na lečenju.
Zaposleni u školi su takođe rado kupovali od malih prodavaca i ponosno šetali između štandova, gledajući kako deca izrastaju u dobre i humane ljude..


Čast je biti predavač ovakvoj deci, ponosni smo na njih i njihova dobra dela, poručili su nastavnici u učitelji iz nadaljske Osnovne škole.


- S ponosom objavljujemo da su deca prilikom ovog bazara i akcija koje su prethodovale skupili sumu od 50.500 dinara! Srdačno se zahvaljujemo roditeljima koji su se odazvali bazaru, svim meštanima koji su takođe došli da proprate i podrže ovaj događaj i svima koji su na bilo koji način bili deo ove humane i plemenite akcije, kažu u školi i dodaju:
- Ugledajte se na našu decu, njihove roditelje i meštane Nadalja.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2019.05.30   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
NOVI DOM
Auto servis Simek
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen