Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

DECA IZ NADALJA SAKUPILI 50.000 DINARA ZA STEVANA!


Na inicijativu Učeničkog parlamenta, učenici OŠ "Žarko Zrenjanin Uča" u Nadalju su organizovali humanitarni vašar sa ciljem sakupljanja, što je moguće više, sredstava za pomoć drugaru Stevanu kojem smo sada svi mi jako potrebni.


Učenici ove škole su se ujedinili i svaki dinar prikupljen od prodaje slatkiša, cveća i drugih zanimljivosti stavili u kutiju i poslali našem malom sugrađaninu Stevanu koji je oboleo od teške bolesti i trenutno je na lečenju.
Zaposleni u školi su takođe rado kupovali od malih prodavaca i ponosno šetali između štandova, gledajući kako deca izrastaju u dobre i humane ljude..


Čast je biti predavač ovakvoj deci, ponosni smo na njih i njihova dobra dela, poručili su nastavnici u učitelji iz nadaljske Osnovne škole.


- S ponosom objavljujemo da su deca prilikom ovog bazara i akcija koje su prethodovale skupili sumu od 50.500 dinara! Srdačno se zahvaljujemo roditeljima koji su se odazvali bazaru, svim meštanima koji su takođe došli da proprate i podrže ovaj događaj i svima koji su na bilo koji način bili deo ove humane i plemenite akcije, kažu u školi i dodaju:
- Ugledajte se na našu decu, njihove roditelje i meštane Nadalja.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2019.05.30   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen