Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

BUBAMARA U DRUŠTVU NAJBOLJIH U VOJVODINI


U okviru Programa „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“/koji je pokrenut 2009.godine/, 5. juna 2019. godine, u Sremskim Karlovcima je održana deseta jubilarna Manifestacija svečane dodele nagrada najuspešnijim vaspitno – obrazovnim institucijama.


 Ove godine Program je svojom saradnjom okarakterisao najveći broj pridruženih partnera, a ove jubilarne godine nagrađeno je 60 vaspitno-obrazovnih ustanova sa teritorije AP Vojvodina, među kojima je i naša PU Radost, odnosno vrtić "Bubamara" iz Nadalja.

Ovogodišnja manifestacija svečane dodele nagrada najuspešnijim vaspitno – obrazovnim ustanovama organizovana je u saradnji i partnerstvu sa domaćinom, opštinom Sremski Karlovci. Predsednik opštine Sremski Karlovci, Nenad Milenković napomenuo je da ova akcija Pokrajinske vlade, u saradnji sa lokalnim samoupravama, mladim naraštajima šalje poruku kako i na koji način treba da se odnosimo prema životnoj sredini.

Ove godine na Javni poziv za učešće u Programu prijavilo se 128 vaspitno-obrazovnih ustanova sa teritorije AP Vojvodina. Izveštaje je dostavilo 109 ustanova, a u odnosu na raspoloživi fond za nagrađivanje /4.200.000 dinara/, nagrađeno je 60 ustanova.

Deca iz vrtića "Bubamara" tim povodom bili su na jednodnevnom izletu u Sremskim Karlovcima. 

Postavio: Administrator dana 2019.06.10   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
NOVI DOM
Auto servis Simek
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen