Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2109/bubamara-u-drutvu-najboljih-u-vojvodini/

Verzija za tampu / To ScreenviewBUBAMARA U DRUŠTVU NAJBOLJIH U VOJVODINI


U okviru Programa „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“/koji je pokrenut 2009.godine/, 5. juna 2019. godine, u Sremskim Karlovcima je održana deseta jubilarna Manifestacija svečane dodele nagrada najuspešnijim vaspitno – obrazovnim institucijama.


 Ove godine Program je svojom saradnjom okarakterisao najveći broj pridruženih partnera, a ove jubilarne godine nagrađeno je 60 vaspitno-obrazovnih ustanova sa teritorije AP Vojvodina, među kojima je i naša PU Radost, odnosno vrtić "Bubamara" iz Nadalja.

Ovogodišnja manifestacija svečane dodele nagrada najuspešnijim vaspitno – obrazovnim ustanovama organizovana je u saradnji i partnerstvu sa domaćinom, opštinom Sremski Karlovci. Predsednik opštine Sremski Karlovci, Nenad Milenković napomenuo je da ova akcija Pokrajinske vlade, u saradnji sa lokalnim samoupravama, mladim naraštajima šalje poruku kako i na koji način treba da se odnosimo prema životnoj sredini.

Ove godine na Javni poziv za učešće u Programu prijavilo se 128 vaspitno-obrazovnih ustanova sa teritorije AP Vojvodina. Izveštaje je dostavilo 109 ustanova, a u odnosu na raspoloživi fond za nagrađivanje /4.200.000 dinara/, nagrađeno je 60 ustanova.

Deca iz vrtića "Bubamara" tim povodom bili su na jednodnevnom izletu u Sremskim Karlovcima.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign