Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2110/parketar-dane-pobednik-turnira-u-nonom-tenisua-paori-najbolji-u-stonom-fudbalu/

Verzija za tampu / To ScreenviewPARKETAR DANE - POBEDNIK TURNIRA U NOŽNOM TENISU, A PAORI NAJBOLJI U STONOM FUDBALU!


Sinoć je finalnim utakmicama i dodelom priznanja najboljim ekipama završeno sedmodnevno takmičenje u okviru dva turnira na Trgu republike. Turnir je opravdao očekivanja, a organizator je saopštio da je za lečenje malog Stevana Nađa prikupljeno 117.400 dinara.


"Zahvaljujemo svima koji su pomogli u organizaciji turnira i prikupljanju sredstava: kladionici Max Bet, kafe barovima "Arvaji" i "Momento", UG "Plavi krug", posebno svim ekipama koje su uz sportski duh i fer plej, pokazale humanost i plaćanjem kotizacije donirale sredstva, kao i svim ostalim građanima, koji su svojom donacijom ili kupovinom pića pružili podršku i pomoć za izlečenje Stevana Nađa", navodi se u saopštenju organizatora turnira - opštine Srbobran, Mesne zajednice Srbobran i Centra za sport i turizam.

Medalje i pehare najboljim timovima na dva turnira uručio je predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški.

Najzanimljiviji meč - finale turnira u nožnom fudbalu je bez sumnje bio meč turnira i susret dve sjajne ekipe. Neizvesno je bilo do samog kraja, a moglo bi se reći da je pobedio tim sa više sportske sreće.

Ukupno 55 ekipa je učestovalo na dva turnira, a redosled najboljih je:

NOŽNI TENIS:

1. PARKETAR DANE

2. MAKOVA DVOJKA

3. MOMENTO

STONI FUDBAL:

1. PAORI

2. AMADEUS

3. MOMENAT

Centar za sport i turizam, MZ Srbobran i opština Srbobran, organizatori ova dva turnira već su najavili sledeći turnir, koji se igra krajem ovog meseca, a prijave za učešče su počele:

 

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign