Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

SRBOBRAN.NET I DALJE BROJ 1 NEWS PORTAL U NAŠOJ OPŠTINI


Na osnovu trenutnih pokazatelja najrelevantnijeg svetskog pretraživača Alexa.com koji objavljuje rejting sajtova na internetu, Srbobran.net i dalje je najbolje rangiran info portal koji objavljuje informacije iz naše opštine.


Trenutno, u svetskim okvirima Srbobran.net nalazi se na poziciji 2,243,660, a drugi sajt koji prati događaje u opštini Srbobran nalazi se na poziciji 6,141,183, na trećem mestu je portal na mađarskom jeziku 7,743,905, sledi portal koji je rangiran na poziciji 10,899,565, a na petom mestu, daleko iza nas je info portal, rangiran na mestu 18,984,298.

U kategoriji svih domaćih sajtova u Srbiji, Srbobran.net nalazi se na poziciji 1.144, dok u kategoriji regionalno zauzima odlično 20. mesto.

Takođe, naša stranica na društvenoj mreži Facebook je stranica sa najvećim brojem pratilaca i lajkova u Srbobranu. Trenutno smo se približili broju od 5.200.

Ovo je poziv da zapratite našu stranicu gde ćete uvek pronaći i neke informacije koje nisu na portalu, kao i linkove na sve relevantne tekstove koji su objavljeni na news portalu Srbobran.net.

Hvala na poverenju! 

Postavio: Srbobran.net dana 2019.06.11   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin