Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

NIKOLA JE PONOS "VUKA"!


Danas je u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" direktorka Julkica Popović upriličila prijem za učenika završnog razreda Nikolu Stanojevića, a povodom njegovih uspeha na republičkim takmičenjima ove školske godine.


 Podsetimo, Nikola je na Republičkom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture u Tršiću osvojio prvu nagradu,kao i na Republičkom takmičenju iz hemije održanom u Novom Sadu. Za navedena takmičenja pripremale su ga nastavnice Dragana Čokić (srpski jezik) i Isidora Radovanov (hemija).

Direktorka je ovom prilikom istakla koliko se škola ponosi ovakvim đakom i poželela Nikoli uspehe u daljem školovanju,karijeri i životu. Nikola se zahvalio na čestitkama i na poklon knjizi koju je dobio danas, kao i na lepim željama i pohvalama od strane direktorke i nastavnika.

Takođe je sa prisutnima podelio svoje buduće planove koji se tiču obrazovanja i daljeg usavršavanja. Kako je rekao, svoje naredno četvorogodišnje školovanje vidi kao đak Zmaj Jovine Gimnazije u Novom Sadu, a potom sledi upis na fakultet. Za sada njegovu pažnju najviše privlače hemija i biologija, pa u tom smeru i razmišlja o svom fakultetskom obrazovanju.

Tršić 2019


Nakon takmičenja na republičkom takmičenju iz srpskog jezika sa nastavnicom Draganom Čokić...

S,N, 

Postavio: Srbobran.net dana 2019.06.12   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
NOVI DOM
Auto servis Simek
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen