Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2114/nikola-je-ponosvuka/

Verzija za tampu / To ScreenviewNIKOLA JE PONOS "VUKA"!


Danas je u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" direktorka Julkica Popović upriličila prijem za učenika završnog razreda Nikolu Stanojevića, a povodom njegovih uspeha na republičkim takmičenjima ove školske godine.


 Podsetimo, Nikola je na Republičkom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture u Tršiću osvojio prvu nagradu,kao i na Republičkom takmičenju iz hemije održanom u Novom Sadu. Za navedena takmičenja pripremale su ga nastavnice Dragana Čokić (srpski jezik) i Isidora Radovanov (hemija).

Direktorka je ovom prilikom istakla koliko se škola ponosi ovakvim đakom i poželela Nikoli uspehe u daljem školovanju,karijeri i životu. Nikola se zahvalio na čestitkama i na poklon knjizi koju je dobio danas, kao i na lepim željama i pohvalama od strane direktorke i nastavnika.

Takođe je sa prisutnima podelio svoje buduće planove koji se tiču obrazovanja i daljeg usavršavanja. Kako je rekao, svoje naredno četvorogodišnje školovanje vidi kao đak Zmaj Jovine Gimnazije u Novom Sadu, a potom sledi upis na fakultet. Za sada njegovu pažnju najviše privlače hemija i biologija, pa u tom smeru i razmišlja o svom fakultetskom obrazovanju.

Tršić 2019


Nakon takmičenja na republičkom takmičenju iz srpskog jezika sa nastavnicom Draganom Čokić...

S,N,
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign