Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

OPŠTINA PREPOZNAJE USPEHE NAŠIH SPORTISTA!


Predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški danas je priredio koktel i prijem za košarkašice ŽKK Srbobran i rukovodstvo ovog sportskog kolektiva, gde im je uručio simbolične poklone i čestitao na uspesima tokom prošle sezone.


Dva velika sportska uspeha karakterišu sezonu koja je ostala iza mladih košarkašica u belim dresovima. Kadetska selekcija okitila se titulom prvaka Vojvodoine, a juniorke su se svrstale među četiri najobolje ekipe u državi na turniru koji je održan nedavno u Srbobranu, gde je naš klub uz podršku lokalne samouprave bio domažin osam najboljih ekipa u Srbiji. Pored košarkašica danas su gosti predsednika Paroškog bili treneri Slobodan i Brankas Subić, kao i predsednik kluba Milorad Subić.

- Čast pripada vama i dugujemo vam zahvalnost za sve što se do sada učinili i činite za popularizaciju srbobranskog sporta. Vaš klub je jedan od boljih u našem gradu i to pokazuje stručan, pedagoški rad koji postoji u njemu, zbog čega se moramo zahvaliti rukovodstvu i trenerima koji vas vode. Okupiti stotinjak sportistkinja u maloj sredini kao što je Srbobran nije lako i jednostavno. Lokalna samouprava pokušava to da prati, da podržava vaš rad, ali tako nešto vi zaslužujete svojim požrtvovanjem i rezultatima, rekao je Paroški košarkašicama.

Između ostalog u svom obraćanju mladim i uspešnim košarkašicama koje su rezultatima na najbolji način reprezentovale Srbobran kao grad košarke, Paroški je još rekao:

- U ovim rečima neka kurtoazije već se radi o čistoj istini; dugo vremena sam u košarci, bilo je poprilično problema, ali neko ko nas je podržao od prvog momenta kada je to formalno mogao i koji nas u razgovorima nikada nije izigrao, bio je predsednik opštine Radivoj Paroški. Ono što smo dogorili, od materijalne pomoći do stipendija, sve je ispoštovano. Takvu podršku nismo imali od osnivanja kluba, zbog čega mu se javno zahvaljujem. Srećan sam što se potvrdilo da je taj novac uložen u pravu stvar, u razvoj ženskog sporta, rekao je Milorad Subić.

U ime kluba Subić Milorad je predsedniku Paroškom uručio zahvalnicu koja će od sada krasiti zid male sale u opštini Srbobran, a sve košarkašice dobile su prigodne poklone koji će ih sećati na ovaj susret.

Nakon koktela svi učesnici ovog susreta izašli su u susret medijima i upriličili fotografisanje ispred zgrade opštine.

S.Š. 

Postavio: Srbobran.net dana 2019.06.12   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


AKI RAHIMOVSKI 05.06.1955. - 22.01.2022.

Pretraga
Partneri
Oglasi
Srbobran.net
Instagram
Royal
Termoglas
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen