Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

POKLONI ZA NAJBOLJE!


Školska godina je završena za većinu učenika. U svih pet škola naše opštine proglašeni su učenici generacije. Danas je za njih u kabinetu predsednika opštine priređen prijem, a predsednik Paroški, u ime lokalne samouprave uručio im je poklone za izuzetan uspeh koji su postigli.


Oni su najbolji među najboljima i zaslužili su da im se za višegodišnji rad i posvećenost učenju i sticanju znanja posveti posebna pažnja. NJih petoro su učenici generacije:

- Nikola Stanojević - OŠ "Vuk Karadžić"

- Jovana Mihajlović - OŠ "Jovan Jovanović Zmaj"

- Mirjana Vujin -  OŠ "Petar Drapšin"

- Vladimir Golub -  OŠ "Žarko Zrenjanin Uča"

- Jovana Mrkšić - Gimnazija i ekonomska škola "Svetozar Miletić"

Tim povodom danas su bili gosti kod predsednika opštine Srbobran, gde im je Radivoj Paroški uručio poklone i čestitao im na postignutom uspehu poželevši im da nastave putem kojim su pošli i da budu i dalje ponos naše zajednice.

- Biti prvi i najbolji je nešto što iziskuje veoma veliki trud, rad i samopregor, a vi sve to imate i zaslužili ste da budete đaci generacije. Naravno, velika zahvalnost za sve što ste učinili ide i vašim porodicama iz kojih ste istekli, vašim nastavnicima i školama koje su sve ovo vreme radili sa vama da bi ste vi postigli dobre rezultate. Na ovakav način želimo da vam se zahvalimo u ime naših građana, koji izdvajaju značajna sredstva za vaše školovanje, između ostalog rekao je, prilikom ovog prijema Paroški i dodao:

- Srbobran je sredina koja sve čini da stvori dobre uslove za vaše školovanje. Lokalna samouprava kroz razne programe čini sve što može, od toga da sam sinoć ispratio na more jednu generaciju vukovaca, do izdvajanja značajnih sredstava za đačke karte, za prevoz naših učenika, za besplatne užine i druga izdvajanja, sve kako bi imali dobre uslove, da se uspešno školujete i da pokažete dobre rezultate. Na ovakav način promovišemo najlepše, najpozitivnije društvene vrednosti, učenje i znanje, kako bi podstakli i druge da se povedu vašim primerom. Želim da se Srbobran i u budućnosti ponosi sa vama.

S.Š. 

Postavio: Srbobran.net dana 2019.06.21

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


AKI RAHIMOVSKI 05.06.1955. - 22.01.2022.

Pretraga
Partneri
Oglasi
Srbobran.net
Instagram
Royal
Termoglas
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen