Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

DESET RADNIH STOLOVA ZA DECU


Po drugi put Udruženje građana "Ruka spasa" sprovela je akciju pomoći učenicima takošto je obezbedila radne stolove za učenje.Ovaj put deset stolova obezbeđeno je uz podršku Fonda za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima AP Vojvodine.


Predsednica ovog Udruženja, Savka Lazić pored zadovoljstva da su kroz učešće na konkursu obezbeđeni ovi stolovi izkazala je uverenje da će njeno Udruženje nastaviti i dalje da pomaže i učestvuje u humanitarnim akcijama.

- Biramo decu s ciljem da usmerimo pomoć tamo gde je ona potrebna, tamo gde dece ima više i gde radni stolovi mogu da se nasleđuju. Hvala Fondu za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima, ali i opštini Srbobran i predsedniku opštine Radivoju Paroškom koji uvek podržavaju naše projekte, ne samo njihovu realizaciju već i pripremu dokumentacije i ispunjavanje svih uslova koje propisuju konkursi, rekla je Savka Lazić.

Ovom događaju prisustvoao je i predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški a obraćajući se roditeljima dece koja su dobila stolove, a potom i medijima između ostalog je rekao:

- Već nekoliko puta sam prisustvovao aktivnostima 'Ruke spasa', od podrške tek rođenim bebama, učenicima, pripadnicama lepšeg pola, i uvek je to veoma uspešno. Udruženje zaslužuje svaku pohvalu, aktivno je i korisno, i brine o raznim delovima populacije, o siromašnim, o izbeglim i prognanim, o našim sunarodnicima na Kosovu i Metohiji. Vredne žene i dobra organizacija uvek donose rezultate. Nadam se da će sa ovih stolova u budućnosti stići neki novi đaci generacije, na ponos Srbobrana.

S.N.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2019.06.21   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin