Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

U TOKU JE ASFALTIRANJE DEVASTIRANOG KOLOVOZA U DELU ULICE DOŽA DJERDJA


Takozvani treći deo ulice Dože Đerđa dugo je bio jedan od kolovoza sa najvećim brojem udarnih rupa i sa ogromnim brojem oštećenja. Konačno je počelo asfaltiranje ovog dela ulice koja se završava u Tuku.


O ovim radovima prvi je govorio na nedavnoj Konferenciji za novinare, Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran:

- Građani su nedavno obavešteni da je počela izgradnja saobraćajnica u ulici Doža Đerđa u Srbobranu. To je bila najugroženija saobraćajnica u naselju, odnosno deo te ulice koji je totalno razrušen. Do toga je došlo zbog velike frkvencije teških kamiona kompanije NIS u njoj. Prošle godine smo rekonstruisali deo Turijske ulice, koja se naslanja na ulicu Doža Đerđa i čini koridor tim kamionima, a ove godine sredstvima iz republičkog budžeta i kompanije NIS, krećemo u izgradnju i ove ulice. Kad pominjem NIS, moram da spomenem i to da smo na pragu završetka Javne nabavke za sanaciju putnih pravaca kojima saobraćaju vozila Naftne industrije Srbije, zato što su oni na određenoj trasi uništili ove saobraćajnice. U saradnji sa njima obezbedili smo 14 miliona dinara za sanaciju puteva u Srbobranu i najvećim delom u Turiji, rekao je tom prilikom Paroški, a naš reporter bio je na licu mesta i evo šta je tamo čuo od šefa gradilišta inženjera Vladimira Banjca:

- Radovi su počeli 17.06. i planiramo da završimo do 20.07. Radi se kolovoz sa bankinama u dužini 280 metara i širine 5 metara. Debljina asfalta koji se postavlja je 12 cm.

L.P.

 

  

Postavio: Srbobran.net dana 2019.06.30   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin