Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

OGNJEN MUDRINSKI U POLJSKOJ ZA 600.000 EVRA!


Naš Srbobranac, rekorder Superlige Srbije sa postignutih 64 gola, Ognjen Mudrinski iz Čukaričkog prešao je u poljski klub Jagelonija, gde je potpisao četvorogodišnji ugovor, preneli su svi sportski mediji.


Ognjen Mudrinski je potpisao ugovor sa poljskom Jagelonijom na četiri godine. Najbolji strelac Čukaričkog prošle sezone pojačao je petoplasirani tim poljskog prvenstva, dok Brđanima sleduje obeštećenje u iznosu od 600.000 evra, a ugovoreni su i procenti od naredne prodaje.

Kako je istakao tehnički direktor kluba Vladimir Matijašević, ovo bi trebalo da bude samo prvi u nizu obavljenih transfera ovog leta.

- Uspešno smo završili transfer u iznosu od 600.000 evra, uz procente koji nam pripadaju od naredne prodaje, za prelazak Mudrinskog u Jageloniju. On je odličan momak i sjajan fudbaler, drago mi je da je sve uspešno završeno, Čukarički mu želi svu sreću u nastavku karijere.

Ognjen Mudrinski je otputovao u Poljsku u ponedeljak, a u utorak je završio lekarske preglede, te je odmah potpisao četvorogodišnji ugovor sa Jagelonijom.

Mudrinski je do sada igrajući za Vojvodinu, Jagodinu, Crvenu zvezdu, Spartak i Čukarički postigao 64 gola i postao rekorder Superlige Srbije.

Srećno Ognjene! 

Postavio: Srbobran.net dana 2019.07.03   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Srbobran.net
Instagram
Royal
Termoglas
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen