Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

SRBOBRAN DEO PROJEKTA - PODRŠKA REFORMI SISTEMA PREDŠKOLSKOG VASPITANJA I OBRAZOVANJA


Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Stalna konferencija gradova i opština započeli su implementaciju novog projekta "Podrska reformi sistema predškolskog vaspitanja i obrazovanja u Srbiji.


Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Stalna konferencija gradova i opština započeli su implementaciju novog projekta "Podrška reformi sistema predškolskog vaspitanja i obrazovanja u Srbiji".

Naša opština je pored 50 drugih opština,izabrana da bude deo ovog projekta, kao pilot opština.

Tim povodom 9.07.2019. održana je Radionica u prostorijama Stalne konferencije gradova i opština, kojoj je prisustvovala direktorka PU "Radost", Aleksandra Vrsajković.
 

- Svaka lokalna samouprava imaće obavezu da formira radnu grupu definisanu protokolom koju čine 4 predstavnika - direktor predškolske ustanove i po jedan član iz lokalne samouprave, Doma zdravlja i Centra za socijalni rad. Opšti zaključak sa radionice  je da mora da se napravi lokalno prilagođena strategija sa akcionim planom i da mora više da se radi, na nivou lokala, na promovisanju značaja predškolskog vaspitanja. Mora da postoji jaka mreža i kontinuirana podrška, kazala je nakon radionice Aleksandra Vrsajković. 

Postavio: Srbobran.net dana 2019.07.11

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin