Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2158/srbobran-deo-projekta-podrka-reformi-sistema-predkolskog-vaspitanja-i-obrazovanja/

Verzija za tampu / To ScreenviewSRBOBRAN DEO PROJEKTA - PODRŠKA REFORMI SISTEMA PREDŠKOLSKOG VASPITANJA I OBRAZOVANJA


Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Stalna konferencija gradova i opština započeli su implementaciju novog projekta "Podrska reformi sistema predškolskog vaspitanja i obrazovanja u Srbiji.


Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Stalna konferencija gradova i opština započeli su implementaciju novog projekta "Podrška reformi sistema predškolskog vaspitanja i obrazovanja u Srbiji".

Naša opština je pored 50 drugih opština,izabrana da bude deo ovog projekta, kao pilot opština.

Tim povodom 9.07.2019. održana je Radionica u prostorijama Stalne konferencije gradova i opština, kojoj je prisustvovala direktorka PU "Radost", Aleksandra Vrsajković.
 

- Svaka lokalna samouprava imaće obavezu da formira radnu grupu definisanu protokolom koju čine 4 predstavnika - direktor predškolske ustanove i po jedan član iz lokalne samouprave, Doma zdravlja i Centra za socijalni rad. Opšti zaključak sa radionice  je da mora da se napravi lokalno prilagođena strategija sa akcionim planom i da mora više da se radi, na nivou lokala, na promovisanju značaja predškolskog vaspitanja. Mora da postoji jaka mreža i kontinuirana podrška, kazala je nakon radionice Aleksandra Vrsajković.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign