Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

BUDIMO SLOŽNI U OSTVARENJU NAPRETKA ZA NAŠE MESTO!


 Bila je ovo jedna od poruka u pozdravnom govoru predsednika opštine Radivoja Paroškog svim gostima koji su sinoć bili na Trgu slobode. On je Srbobrancima čestitao Petrovdan u ime lokalne samouprave, a gostima poželeo lep provod.


Srbobranci i njihovi gosti juče su proslavljali crkvenu slavu - Petrovdan. Na bini od ranih večernjih sati smenjivali su se amateri u okviru programa "Amateri svome gradu", potom su na scenu stupili članovi Gradskog hora "Zora", ovaj put u saradnji Draganom Vučkovićem i bandom "Moonlight quintet, da bi kruna bio koncert grupe Balkanika. 

- Danas proslavljamo veliki dan, svete apostole Petra i Pavla. Neka vam je srećna slava Srbobranci i neka naši apostoli, patroni ovog mesta učine da budemo složni, jedinstveni, zajednički doprinosimo u ostvarenju napretka našeg mesta i porodica. Budite ponosni na naše pretke koji su obezbedili svojim delima, časno i rodoljubivo ime, lepo ime Srbobran, rekao je između ostalog Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran i svim gostima poželeo da osete gostoljubivost Srbobranaca i prepoznaju ljubav koju nosimo za sve goste, kako je rekao, u našim srcima.

Osim na Trgu slobode, slavlje je bilo i u ovdašnjim kafićima, a mladost je bila ovaj put u najvećem broju na Trgu republike gde su za muziku bili zaduženi DJ-evi.

Evo foto priče uz muziku Balkanike:

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2019.07.13   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin