Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2162/budimo-sloni-u-ostvarenju-napretka-za-nae-mesto/

Verzija za tampu / To ScreenviewBUDIMO SLOŽNI U OSTVARENJU NAPRETKA ZA NAŠE MESTO!


 Bila je ovo jedna od poruka u pozdravnom govoru predsednika opštine Radivoja Paroškog svim gostima koji su sinoć bili na Trgu slobode. On je Srbobrancima čestitao Petrovdan u ime lokalne samouprave, a gostima poželeo lep provod.


Srbobranci i njihovi gosti juče su proslavljali crkvenu slavu - Petrovdan. Na bini od ranih večernjih sati smenjivali su se amateri u okviru programa "Amateri svome gradu", potom su na scenu stupili članovi Gradskog hora "Zora", ovaj put u saradnji Draganom Vučkovićem i bandom "Moonlight quintet, da bi kruna bio koncert grupe Balkanika. 

- Danas proslavljamo veliki dan, svete apostole Petra i Pavla. Neka vam je srećna slava Srbobranci i neka naši apostoli, patroni ovog mesta učine da budemo složni, jedinstveni, zajednički doprinosimo u ostvarenju napretka našeg mesta i porodica. Budite ponosni na naše pretke koji su obezbedili svojim delima, časno i rodoljubivo ime, lepo ime Srbobran, rekao je između ostalog Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran i svim gostima poželeo da osete gostoljubivost Srbobranaca i prepoznaju ljubav koju nosimo za sve goste, kako je rekao, u našim srcima.

Osim na Trgu slobode, slavlje je bilo i u ovdašnjim kafićima, a mladost je bila ovaj put u najvećem broju na Trgu republike gde su za muziku bili zaduženi DJ-evi.

Evo foto priče uz muziku Balkanike:

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign