Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

OFORMLJEN ŽENSKI RUKOMETNI KLUB U SRBOBRANU


Juče u srbobranskoj hali sportova održana je osnivačka skupština ŽRK "Trijumf" kojom je počeo sa radom novi ženski rukometni klub u Srbobranu.


Skupštinu je otvorila Jasmina Šeguljev, budući trener u klubu, koja je pročitala dnevni red na kome je bilo deset tačaka koje su kasnije tokom rada osnivačke skupštine i usvojene.

Za predsednika skupštine ŽRK "Trijumf" izabrana je Miroslava Siriški, a za potpredsednika skupštine ŽKR "Trijumf" izabrana je Jovana Šijačić.

Preedsednik novoformiranog kluba je Mica Ergelašev, dok su u Upravni odbor izabrani Mileva Tešanović, Žarko Paroški,Svetlana Debeljački i Ljiljana Kovačić.

Status i poslovnik kluba urađeni su po ugledu na statute i poslovnike drugih rukometnih klubova, verifikovanih od strane APR-a, kao i rukometnog saveza Vojvodine.

Vladimir Knežević iz rukometnog saveza Vojvodine, odmenio je generalnog sekretara RSV čiji je dolazak nenadano sprečen. On je u njegovo i svoje ime pozdravio nastanak novog rukometnog kluba i čestitao prisutnima na sprovođenju ove ideje i odluke.

Pet rukometnih lopti poklonjene su ŽRK "Trijumf" od strane RSV, a najavljena je i dalja saradnja.

Pripreme počinju 05. avgusta, a potom slede aktivnosti na omasovljavanju i formiranju selekcija u klubu, saznali smo nakon skupštine.

M.Š. 

Postavio: Administrator dana 2019.07.23

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin