Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

OFORMLJEN ŽENSKI RUKOMETNI KLUB U SRBOBRANU


Juče u srbobranskoj hali sportova održana je osnivačka skupština ŽRK "Trijumf" kojom je počeo sa radom novi ženski rukometni klub u Srbobranu.


Skupštinu je otvorila Jasmina Šeguljev, budući trener u klubu, koja je pročitala dnevni red na kome je bilo deset tačaka koje su kasnije tokom rada osnivačke skupštine i usvojene.

Za predsednika skupštine ŽRK "Trijumf" izabrana je Miroslava Siriški, a za potpredsednika skupštine ŽKR "Trijumf" izabrana je Jovana Šijačić.

Preedsednik novoformiranog kluba je Mica Ergelašev, dok su u Upravni odbor izabrani Mileva Tešanović, Žarko Paroški,Svetlana Debeljački i Ljiljana Kovačić.

Status i poslovnik kluba urađeni su po ugledu na statute i poslovnike drugih rukometnih klubova, verifikovanih od strane APR-a, kao i rukometnog saveza Vojvodine.

Vladimir Knežević iz rukometnog saveza Vojvodine, odmenio je generalnog sekretara RSV čiji je dolazak nenadano sprečen. On je u njegovo i svoje ime pozdravio nastanak novog rukometnog kluba i čestitao prisutnima na sprovođenju ove ideje i odluke.

Pet rukometnih lopti poklonjene su ŽRK "Trijumf" od strane RSV, a najavljena je i dalja saradnja.

Pripreme počinju 05. avgusta, a potom slede aktivnosti na omasovljavanju i formiranju selekcija u klubu, saznali smo nakon skupštine.

M.Š. 

Postavio: Administrator dana 2019.07.23

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


AKI RAHIMOVSKI 05.06.1955. - 22.01.2022.

Pretraga
Partneri
Oglasi
Srbobran.net
Instagram
Royal
Termoglas
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen