Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/2187/aca-ke-pobednici-turnira/

Verzija za tampu / To ScreenviewACA KEŠ POBEDNICI TURNIRA!


U finalu IV Memorijalnog turnira Milenko Genčić u street foodball-u 3x3 rezultatom 4:2 protiv ekipe Leskovčani, pobednički pehar, zlatne medalje i nagradni vaučer na 100.000 dinara osvojili su članovi ekipe Aca Keš.


Njima je nagradu i pehar uručio predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški. Drugoplasirani Leskovčani pored pehara i medalja osvojili su 50.000 dinara, dok su trećeplasirani Vašarište osvojili 10.000 dinara, pehar i bronzane medalje.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Vukan Vujošević (Aca Keš), njemu je nagradu uručio Stefan Šijačić, predsednik Sportskog savea, dok je pehar za najboljeg strelca turnira pripao Siniši Đukiću igraču ekipe Caffe Bertolini, kome je nagradu uručio Jovica Andrić, član Opštinskog veća zadužen za sport i omladinu..

Organizator (Sportski savez opštine Srbobran, Centar za sport i turizam, pod pokroviteljstvom opštine Srbobran) je peharom i medaljama nagradio najbolje kadete (2005.god). Pobednici finala su Frontlajnersi koji su bili bolji od Play Club-a iz Bečeja, dok je treće mesto pripalo ekipi 5 prijatelja.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign